Welke vrieskist merken zijn populair?

De meeste gekochte merken van vrieskisten zijn:

  • Inventum
  • AEG
  • Zanussi
  • Exquisit
  • Proline
vrieskisten

Bekijk alle vrieskisten

Inventum vrieskisten


Inventum is een full-service leverancier van consumentenelektronica en biedt een breed scala aan producten in de categorieën kleine consumenten elektronica en persoonlijke verzorging. Inventum is meer een veel voorkomende naam in Nederland. Veel producten van Inventum worden al sinds het begin naar tevredenheid gebruikt, zelfs in de meest afgelegen gebieden van de wereld. Inventum was overal op het gebied van industrie, luchtvaart, transport en huisvesting. Het innovatieve verleden is een goede basis voor een duurzame toekomst voor mens, milieu en bedrijf.

De eerste uitvinding werd in 1908 geboren als een fabriek voor kleine apparaten. Al meer dan 110 jaar is het merk een populaire naam op de Nederlandse markt. Er zijn in de loop der jarenveel veranderingen geweest. Maar wat niet is veranderd, is de constante kwaliteit, creatieve karakters en liefde voor “aantrekkelijke producten”. Inventum is tegenwoordig een van de oudste onafhankelijke merken van Nederland.

Evolutie in de jaren
De laatste jaren liggen bijna in lijn met de twintigste eeuw. Tijdens deze periode waren er twee wereldoorlogen en een wereldwijde recessie. Van het begin van de industrialisatie tot de nieuwste technologieën op het gebied van elektriciteitsontwikkeling en hernieuwbare energie. U kunt terugkijken op de rijke historie en naar de mooie toekomst kijken!

Nu
Vanuit Arnhem werken we met een team van ambitieuze experts aan de toekomst van Inventor. Tegenwoordig is Inventum een ​​totaalleverancier van consumentenelektronica. Van waterkokers tot luxe inbouw vaatwassers, alle producten worden met zorg en toewijding behandeld. Van de eerste conceptie tot het eindproduct streven wij elke dag naar de hoogste kwaliteit. Inventum is al vanaf het begin een oer-Hollands merk.

Inventum creëert momenten
Elke dag heeft bijzondere momenten. Het gaat om samen plezier maken of gewoon dromen. Dit zijn de momenten om je dag af te sluiten. Inventum is een comfortabele, leuke en comfortabele tijd. Wakker worden met thee en vers brood, ’s middags genieten van een heerlijke lunch en ’s avonds met het hele gezin genieten van huisgemaakte frietjes. Overdag in een lekker warm bed. Inventum creëert dat moment.

Bekijk alle Inventum vrieskisten

AEG vrieskisten

We brengen graag de ultieme innovatie op het gebied van keuken-,huis- en wasverzorgingscompetentie. Kijk wat je nu nodig hebt en anticipeer op watje in de toekomst nodig hebt. U kunt dus niet alleen aan de criteria voldoen, maar ook resultaten behalen die deze overtreffen. Wij zijn AEG. En met jou leiden we altijd.

130 JAAR INNOVATIE
We zijn toegewijd aan innovatie om uw huis het ultieme gevoel van koken en wassen te geven. We houdenrekening met uw behoeften van vandaag en voldoen aan de behoeften vanmorgen, zodat u niet alleen aan uw criteria voldoet, maar ze overtreft. Wij geloven in slimme technologie en ongelooflijke prestaties die alles wat u thuis doet naar een hoger niveau tillen. We zijn trots op onze unieke technologie en uitzonderlijk ontwerp dat de prestaties levert die onze klanten verwachten en verdienen. We zijn een merk voor mensen die op zoek zijn naar nieuwe, slimme en leuke manieren om de beste resultaten te behalen. Dit is al meer dan 130 jaar onze passie en zal jaar onze passie blijven. Wij zijn AEG.

Terugkijkend
AEG werd in 1883 opgericht door Emil Rathenau onder de naam Deutsche Edison Gesellschaft fürangewandte Elektricität. De fusie met haar dochteronderneming Telefunken AG, gevolgd door de overname van Daimler AG en uiteindelijk Electrolux, maakte AEG tot de leider die het nu is. Innovatie staat bij AEG centraal. Het was de motor van onze beroemdste huishoudelijke uitvinding, van de creatie van de eerste elektrische koelkast tot de eerste warmtepomptechnologie voor een droogmolen. Dit is de inspiratie achter onze duurzame materialen. Het vormt onze geschiedenis en onze toekomst.

Vooruitkijken
Morgen begint vandaag. Het eten is anders. Ik zal mijn kleren veranderen. Het leven is anders. We weten hoe technologie de wereld om ons heen kan verbeteren. Hierdoor kan het apparaat niet alleen de huidige behoeften overtreffen, maar ook toekomstige technologieën blijven gebruiken.

Vormen functie combineren
In 1907 werd de visionaire architect Peter Behrens aangesteld als artistiek adviseur van AEG. Door zijn werk bij AEG wordt Verence beschouwd als de vader van modern industrieeldesign. Professor Behrens heeft een eenvoudige maar krachtige ontwerp filosofie. Het is perfect in vorm en functie. Hij heeft onvermoeibaar gewerkt om niet alleen de meest functionele AEG-producten te ontwerpen, maar ook die met de hoogste es thet ische aantrekkingskracht.

Steeds veranderende vormen en functies
Elk apparaat wordt aangedreven door slimme technologie en een responsief ontwerp, zodat u altijd geweldige prestaties en resultaten kunt verwachten. U zult merken dat één aanraking opnieuw definieert wat er in uw huis kan gebeuren. Wij ontwerpen apparaten om u heen, u controleert en garandeert uitzonderlijke prestaties en resultaten. herhalen.

Duurzame resultaten
We beloven een positieve bijdrage te leveren door het beste bedrijf in huishoudelijke apparaten ter wereld te worden dat mens en planeet helpt.

We zijn zeer ambitieus in de planning. Twee belangrijke gebieden waar we in de nabije toekomst een positieve bijdrage aan willen leveren, zijn een reductie van 50% van de CO2-uitstoot en een verhoging van de materiaal efficiëntie. We weten dat er uitdagingen zijn in de toekomst. Maar we geloven dat we elke dag een positieve bijdrage kunnen leveren als we samen werken aan een duurzame oplossing waar iedereen baat bij heeft.

Bekijk alle AEG vrieskisten

Zanussi vrieskisten

Maakt het leven sinds 1916 makkelijker. Onze passie is om oplossingen te ontwikkelen die praktisch, efficiënt en gebruiksvriendelijk zijn. Het combineert Italiaans design en kwaliteit met alles.

Onze geschiedenis
In 1916 begon de jonge en ambitieuze Antonio Zanussi met de productie van ovens in het noordoosten van Italië en ontwikkelde hij snel innovatieve producten. Sindsdien speelt Zanussi een voortrekkersrol op het gebied van consumentenelektronica. Innovatieve producten zoals het eerste gasfornuis en de eerste koelkast met automatische ontdooiing. Slim Italiaans design, zoals het 100 jaar geleden was, is de basis van ons succes vandaag. Alles is veel gemakkelijker.

Design en innovatie
We doen er alles aan om uw leven gemakkelijker te maken in verschillende categorieën, zoals koelkasten, fornuizen, ovens, afzuigkappen en afzuigkappen, wasmachines en drogers. De evolutie van onze producten
Veel hiervan is de afgelopen 100 jaar gebeurd. Bekijk hoe onze producten zijn geëvolueerd om uw leven te vereenvoudigen.

Frozen Symbool IJsblok
Een paar jaar geleden was er een kelder of een grootijsblok nodig om voedsel verste houden. Pas in de jaren vijftig kon voedsel gemakkelijk worden gekoeld in een elektrische koelkast. En nu hebben we TwinTech, een kropcrème om voedsel vers te houden. Er zijn aparte luchtstromen in de koelkast en vriezer, waardoor je eten langer vers blijft.

Bekijk alle Zanussi vrieskisten

Exquisit vrieskisten

Delicaat; het geld waard! Exquisit is van oorsprong een Duits merk en is in 1989 opgericht in Kaarst (DE). Domest Multibrand Sales en Services is sinds 1994 de trotse eigenaar van Exquisit Benelux.

Exquisit is een internationaal merk voor consumentenelektronica, zowel autonoom als voorgemonteerd. Daarnaast zijn ook de horeca voorzieningen aanzienlijk.

Ons motto is “valueofmoney”. Trouw aan deze filosofie ontwikkelt Domest Multibrand Sales and Service voortdurend nieuwe en innovatieve Exquisit-apparaten die zorgvuldig zijn ontwikkeldom aan de behoeften en behoeften van eindgebruikers te voldoen.

Bekijk alle Exquisit vrieskisten

Proline vrieskisten

De Proline Group is marktleider op het gebied van sanitair in gebouwen. Wij bieden eigenaren en bewoners van gebouwen een efficiënte en flexibele oplossing om riool- en regen afvoerreparaties eenvoudig en voordelig te maken. Wij gebruiken een door Proline zelf ontwikkelde rioolwaterzuiveringsmethode, ook wel verstoppingsverwijdering genoemd. De meest gebruikte methode is de proline-methode, waarbij glasvezelversterkte kunststof in oude leidingen wordt geïnjecteerd. Daarnaast past het de Prosoc-methode toe om innovatie toe te passen op sokken. Als complete dienstverlener voor het overspuiten van buizen kunnen we al het werk in eigen huis doen. Dit zorgt voor een constant hoge kwaliteit van het werk en een professionele projectaanpak.

Bedrijfsstrategie
Proline Group biedt eigenaren en bewoners van gebouwen die waarde hechten aan gemak, snelheid, kwaliteit en besparingen een veilige oplossing voor hemelwaterafvoer en sanitaire voorzieningen.

De visie
Proline Corporation is om de eerste keuze te zijn voor het goed functioneren van rioolleidingen.

Proline Group Stabiele en betrouwbare partner
Proline Group heeft een Triple A (AAA) CreditRating, volgens Soliditte, een Noors ratingbureau voor bedrijven en instellingen. Dit bevestigt dat Proline Group een stabiele en betrouwbare partner is voor consumenten en leveranciers.

Bekijk alle Proline vrieskisten

Plaats een reactie