Rowenta rwac1400h review

Vind je het moeilijk om te werken in tropische klimaten? Bent u op zoek naar een draagbare airconditioner die niet om het buitenleven geeft? Rowenta RWAC1 00H is je bondgenoot in de strijd tegen de hitte. Dit toestel is nog nooit zo laag in prijs geweest!

rowenta rwac1400h review


De RowentaRWAC1 00H is een draagbare airconditioner voor ruimtes tot 112m³. Dit apparaat kan eenvoudig worden verplaatst naar uw huis of kantoor waar koeling vereist is. Met een koelvermogen van 13.990 BTU en een windstroom van 520 m³/h kan deze Rowenta airconditioner een ruimte tot wel 112 kubieke meter koel houden. Dit apparaat is niet zomaar een airconditioner. Het kan ook worden verwarmd, geventileerd en ontvochtigd. De ontvochtigingscapaciteit van de RWAC1 00H is 3,3 liter per uur.

Koel ‘snachts met draagbare airconditioner met timer

Met de timermodus kunt u zich voorstellen hoe koel de airconditioner is. U kunt de Rowenta draagbare airconditioner op afstand bedienen met de meegeleverde afstandsbediening.

Het repareren van deze draagbare airconditioner kost gemiddeld 10 keer meer. Dit is het perfecte juweeltje voor het buitenleven. Het is nog nooit zo goedkoop geweest!

  • Draagbare airconditioner die gemakkelijk naar elke kamer kan worden verplaatst
  • Airconditioner die niet alleen kan koelen maar ook verwarmen
  • Airconditioner die op afstand kan worden bediend met de afstandsbediening
  • U kunt de airconditioneraanzetten met een timer

De Rowenta RWAC1 00H draagbare airconditioner wordt aanbevolen voor warme zomerdagen. Een compacte unit die in drie snelheden kan worden ingesteld. Je kunt hem gebruiken om de ruimte te koelen, op maximale snelheid kan de airco de windstroom van 520 m3 per uur aan. Bovendien heeft het de mogelijkheid om de lucht te bevochtigen, te verwarmen of te ventileren. Hij kan een maximale capaciteit van 3,33 liter vocht per uur aan.

Voldoende vermogen

Met een koelvermogen van 4100 watt daalt de omgevingstemperatuursnel. Hang gewoon de afvoerslang in de raamopening en steek de stekker in het stopcontact om te beginnen met koelen. Met de geïntegreerde timer.

Milieuvriendelijker
Stel de airconditioner tot 24 uur van tevoren in. Dit is niet alleen handig wanneer je niet warm naar huis wilt, maar ook wanneer je de unit de hele dag wilt verplaatsen zonder iets te doen. Door klasse A-energie te combineren met het gebruik van 100% natuurlijk R290-koelmiddel,is deze airconditioner een milieu vriendelijkere optie.

Nu bestellen

Plaats een reactie