Proline vrieskist PLCH204

De Proline PLCH204 vriezer heeft een vak inhoud van 194 liter en is geschikt voor veel diepvriesproducten. Er is geen limiet aan de grootte van de lade, dus je kunt ook grote items zoals grote pakketten of hele lamsbouten invriezen. Het is ook ideaal voor bulkaankopen.

Super Freeze-functie
De SuperFreeze-functie verhoogt de koelsnelheid in de loop van de tijd. Ideaal omdat je na het winkelen snel grote hoeveelheden voedsel kunt invriezen zonder andere diepvriesproducten te oververhitten. Onder normale omstandigheden kan het tot 15 kg per 24 uur duren om het in te vriezen en de Proline PLCH20 houdt bij stroomuitval tot 32 uur het eten goed.

Geluidsniveau
Het geluidsniveau van dit apparaat is slechts 40 dB.

Tropisch uitgebreid klimaat type
Deze vriezer werkt ook goed bij omgevingstemperaturen tussen +10 en +43°C.

Proline vrieskist PLCH204

Proline PLCH204 review

De vriezer is erg goed. Ik woon samen met mijn zoon en hij is groot genoeg voor ons.

Het bevriest goed en is erg stil, het neemt niet veel ruimte in beslag.

Ik beveel deze vriezer ten zeerste aan, en de prijs is erg goed.

mauriceraaymakers

Ik ben positief: goede kwaliteit, betaalbare prijs, duurzaam.

Loon94

Voldoet aan alle behoeften.

Bouf

Mooie vriezer, mijn man en ik zijn erg blij.

Ik ben erg blij dat Proline een aantal goede spullen heeft en ik vind dat de prijs ook goed is.

KellyMans2592

Plaats een reactie