Nintendo Switch accessoires kopen

Op de Nintendo Switch kun jij jouw favoriete spellen in alle situatie spelen. Je hebt hiervoor geen televisie voor nodig.

Je hebt 3 speelstijlen:

  • Voor de tv
  • Eén scherm voor twee spelers
  • Altijd en overal spelen op een groot scherm

Aan de Nintendo Switch zitten 2 controllers:

  • Het bevat een HD-trilfunctie waardoor alles echt voelt
  • Vorm, beweging en afstand herkennen, de wereld gaat voor jou open

Klik hier!

NINTENDO SWITCH accessoires kopen

Naast de Nintendo Switch console, heb je ongetwijfeld ook de accessoires nodig. Hieronder kan je de Nintendo Switch accessoires kopen.

NINTENDO SWITCH joy-con controller

De Nintendo Switch Joy-Con controllers zijn in verschillende kleuren beschikbaar en bevat 2 Joy-Con polsbandjes. Je kan in iedere hand één Joy-Con controller vasthouden of ze als één controller gebruiken. Wanneer je de bandjes rondom jouw pols doet, dan kan je de bewegingsbesturing gebruiken. Iedere Joy-Con heeft een volledige series knoppen.

NINTENDO SWITCH JOY-CON CONTROLLER

Klik hier!

NINTENDO SWITCH eshop card

Met de Nintendo Switch eShop Card kan je jouw Nintendo eShop tegoed aanvullen. Je kan hiermee jouw favoriete games kopen uit het onbeperkte aanbod. De codes zijn onbeperkt geldig, je kan ze direct gebruiken, de code wordt via de mail gestuurd.

NINTENDO SWITCH ESHOP CARD

Klik hier!

NINTENDO SWITCH headset

Wil je in jouw eentje genieten van het geluid van de Nintendo Switch? Dan zit je met de Nintendo Switch headset goed! Urenlang speelplezier zonder dat de buren er last van hebben.

NINTENDO SWITCH HEADSET

Klik hier!

NINTENDO SWITCH adapter

Heb je geen stabiele wifi connectie? Met de Nintendo Switch adapter heb je een stabiele wifi connectie. Je hoeft niet meer bang te zijn dat de wifi verbinding tijdens het spelen gaat vastlopen.

NINTENDO SWITCH ADAPTER

Klik hier!

NINTENDO SWITCH sd card

Met de SD card breid jij de opslagcapaciteit van de Nintendo Switch uit, zo laadt de content ook sneller.

NINTENDO SWITCH SD CARD

Klik hier!

NINTENDO SWITCH powerbank

Wil je jouw Nintendo Switch makkelijk opladen? Dat kan met de Nintendo Switch powerbank! Het is ideaal voor lange speelsessies, je hoeft je in ieder geval geen zorgen te maken dat je zonder oplader zit.

NINTENDO SWITCH POWERBANK

Klik hier!

Plaats een reactie