Inventum vrieskist VK561

De vriezer heeft een netto inhoud van 99 liter. De vriescapaciteit van de -sterren vriezer is 4,5 kg / 24 uur en het nominale vermogen is F. De temperatuur is eenvoudig in te stellen dankzij de regelbare thermostaat. Als je de vriezer wilt ontdooien, kun je ontdooien gebruiken. Als je de binnen- en buitenklep opent, stroomt er automatisch dooiwater. De vriezer is voorzien van een praktische uitneembare opbergmand. Hang je mand op de vriezer voor iets lekkers. Vriezer met ijsblokjesvorm en ijskrabber.

  • Energieklasse F
  • Totaal netto gewicht 99 liter
  • Geluidsniveau 38 dB
  • Breedte 55 cm
  • Uitneembare opbergmand
Inventum vrieskist VK561

Inventum VK561 review

De perfecte vriezer! We waren op zoek naar een kleintje voor de garage, en het was perfect. Ik heb voor de Inventum vriezer gekozen omdat deze makkelijk ontdooit en water geeft.

Mark Lamers

Grote Vriezer. Voldoet aan de verwachtingen. Een aanrader voor kleine gezinnen.

RAFKEN 

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, klein maar geschikt voor één of twee personen

Ronald 

Kleine maar grote vriezer, met De hele mand rolt prachtig van links naar rechts . Het beste en mooiste product. Ik ben gelukkig.

Hendri 

De vriezer is heel schattig en elegant. Hij is erg stil en heeft voldoende ruimte om dingen in te vriezen. Er is ook een extra mand voor het invriezen van kleine artikelen. We zijn erg blij.

Astrid 

Plaats een reactie