Inventum vrieskist VK1500

De Inventum VK1500 vriezer heeft een grote netto inhoud van 457 liter. De standaard 4-sterrenvriezer heeft een vriescapaciteit van 20,8 kg/24 uur en heeft een energieklasse F. Voorzien van energiezuinige LED verlichting. Met een thermostaat regel je eenvoudig de temperatuur. Met de Super Freeze-instelling kunt u voedsel snel invriezen en is ideaal voor gebruik in grote hoeveelheden. De vriezer is verrijdbaar dankzij de praktische wielen en is voorzien van een afsluitbare handgreep. De vriezer is geschikt voor ruimtes met omgevingstemperaturen tot -15°C, waardoor hij ideaal is voor opslag in schuren en garages. Alle extra boodschappen kunnen daar gemakkelijk worden opgeborgen. Als je de vriezer wilt ontdooien, kun je de dooiwaterafvoer gebruiken. Het dooiwater loopt automatisch weg wanneer de binnen- en buitendop worden losgedraaid. De vriezer is voorzien van een praktische uitneembare opbergkorf. Hang de korf bovenop de vriezer om etenswaren gemakkelijk toegankelijk te maken.

  • Energieklasse F
  • Nettogewicht 457 liter
  • Geluidsniveau 39 dB
  • Geschikt voor schuren garages tot -15°C
  • Handgreep met slot
Inventum vrieskist VK1500

Inventum VK1500 review

Voldoet aan alle verwachtingen. Zeer ruim, stil en zonder tussenschot, perfect en veelzijdig om te splitsen, bijvoorbeeld als je veel dozen in de vriezer wilt zetten.

Erwin

Een grote en zeer praktische vriezer, enige minpunt is dat het maar een enkele mand heeft. We raden deze vrieskist aan, het is snel en geluidloos.

Mireille

Plaats een reactie