Inventum vrieskist VK1120

De Inventum VK1120 vriezer heeft een grote inhoud van 290 liter. De vriescapaciteit van de 4-sterren vriezer is 14 kg / 24 uur en de energieklasse is F. De thermostaat maakt het gemakkelijk om de temperatuur in te stellen. Als je de vriezer wilt ontdooien, kun je de dooiwaterafvoer gebruiken. Draai de binnen- en buitendop los om te ontdooien. Het vriesvak is voorzien van een praktische uitneembare opbergkorf. Aan de bovenkant van de vriezer hangt een opbergkorf voor gemakkelijke toegang tot de etenswaren.

  • Energiesoort F
  • Netto netto inhoud 290 liter
  • Geluidsniveau 41 dB
  • Breedte 112 cm
  • Uitneembare opbergkorf
Inventum vrieskist VK1120

Inventum VK1120 review

Gisteren besteld en vandaag gebruikt om de koelelementen in diepvriesproducten in te vriezen. Prima vriezer, vriest snel en voldoende inhoud in voor verschillende koelelementen.

Bedankt voor een geweldig Inventum-product.

Irma

Na lang zoeken naar een vriezer werd ik verliefd op Inventum. Betaalbaar en gemakkelijk te gebruiken. Ik zal zeker mijn vrienden en familie aanbevelen om het te kopen.

Rudy

Ik heb vandaag de vriezer ontvangen. Ik ben erg blij met mijn aankoop. Het ziet er mooi en compact uit en er is voldoende ruimte om in te vriezen.

Beaufence

De box is waterdicht en het deksel is goed gesloten. Na het aansluiten van het apparaat was de gewenste temperatuur zeer snel bereikt. Veel binnenruimte. Kortom een ​​prima aankoop!

Clemens

Super aankoop. Alles is goed. Ik ben erg blij met deze aankoop. De bezorger zijn professioneel en snel. Zeker een aanrader.

Annemarie

Plaats een reactie