Beste Rowenta airconditioner

De Rowenta RWAC1 00H draagbare airconditioner is een echte aanrader voor warme zomerdagen. Het is een compacte unit die kan worden ingesteld op de 3e snelheid. Je kunt hem gebruiken om de ruimte te koelen, op maximale snelheid kan de airconditioner een windstroom van 520 m3 per uur aan. Bovendien heeft het de mogelijkheid om de lucht te bevochtigen, te verwarmen of te ventileren. Hij kan een maximale capaciteit van 3,33 liter vocht per uur aan. De airconditioner is geschikt voor ruimtes met een afmeting tot 45 m2.

Voldoende vermogen

Met een 4100 watt koelvermogen koelt de ruimte snel af. Haak de afvoerslang in de raamsleuf en steek de stekker in het stopcontact om te beginnen met koelen.


Milieuvriendelijk

Met de ingebouwde timer, stel je de airconditioner tot 2 uur van tevoren in. Dit is niet alleen handig als je niet warm thuis wilt komen, maar ook als je het apparaat de hele dag wilt verplaatsen zonder iets te doen. Door klasse A-energie te combineren met het gebruik van 100% natuurlijk koudemiddel R290, is deze airconditioner een milieuvriendelijkere optie.

Rowenta airconditioner RWAC1400H

Rowenta airconditioner RWAC1400H

Prijs: €699,-

Plaats een reactie