De 3 beste kindertablets

Ben je op zoek naar een goede kindertablet voor jouw kind? Waarmee jouw kinderen veel speelplezier aan beleven en die ook nog eens veilig is in gebruik? Dan zit je hier goed.

Een Kurio kinder tablet kopen?

Kindertablets zijn doorgaans goedkoper dan normale tablets, dit is mogelijk omdat ze eenvoudiger zijn gemaakt. Ze hebben een kleurrijke hoes en daarom kunnen ze tegen een stootje. Wel zo handig wanneer jouw kind perongeluk zijn of haar tablet laat vallen. Ze zijn dun, klein en licht, zo kan jouw kind de tablet makkelijk overal mee naar toe nemen.

Een kindertablet draait op Android, daarnaast heeft het een afzonderlijk kinderomgeving. Daarvoor is een speciale software geïnstalleerd en deze werkt als een app. Als ouders kun je dit met een wachtwoord of pincode afsluiten.

Jouw kind kan van alles op de kindertablet doen: muziek luisteren, spelletjes spelen, filmpjes bekijken en veel meer. Zo heb je als ouder weinig omkijken naar, je kan jouw kind veilig achterlaten met de tablet. Ze zijn ook geschikt voor de jongste kinderen vanaf ongeveer 2 jaar. De tablets hebben een kindvriendelijk en speels uiterlijk.

kurio_tab_connect_studio_100

Kurio Tab Connect Studio 100

Deze tablet is verkrijgbaar in het blauw en in het roze. De Kurio Tab Connect tablet is veilig en handig in gebruik. Je houdt jouw kinderen er zoet mee.

Beste-kindertablets

Kurio Tab XL – 10″ 16GB – witte bumper

Deze tablet is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De kinderen kunnen het makkelijk gebruiken en het is erg veilig.

Kurio TAB Lite kindertablet

Kurio TAB Lite kindertablet

Laat jouw kinderen met deze tablet veilig spelen en internetten. Jouw kinderen zullen het geweldig vinden! Deze tablet is verkrijgbaar in het blauw, roze en groen.

Plaats een reactie