Beste 3D printer: Bekijk de top 7!

Een 3D printer kopen, waar moet je eigenlijk op letten? 3D printers zijn er in allerlei soorten merken, hier vind je de merken en wat je per merk kan verwachten. Zo heb je een overzicht van de verschillende 3D printers om tot een juiste keuze te komen. Ook zie je wat voor mooie dingen je met een 3D printer kan maken.

De volgende merken zijn op een rijtje gezet:

  • Bresser
  • Creality
  • Geeetech
  • Anet
  • Tronxy
  • Tevo
  • Twotrees

Bresser 3D printer

Bresser 3D printer

De Bresser 3D printer heeft een print dimensie van 150 x 150 x 150 mm. Eenvoudig om te gebruiken en makkelijk om mee te printen. Het werkt met USB, WiFi en Cloud en bevat een ingebouwde camera.

Creality 3D printer

Creality 3D printer

De Creality 3D printer heeft een metalen frame en een glas platform. Het kan tegen een enorme hitte en kan met een grote snelheid het printen. De printer bevat een grote print formaat en is eindeloos in zijn creativiteit.

De Geeetech 3D printer

Geeetech 3D printer

De Geeetech 3D printer heeft een multi-richting hoek balans. Via de computer kun je dingen instellen en jouw bestand importeren. Het bevat veel kleuren die de objecten er levendig er doen uitzien.

Anet 3D printer

Anet 3D printer

De Anet 3D printer is erg elastisch. Het biedt een hoop functies en de printer kan in 10 minuten worden geïnstalleerd. Het bevat een vlak glazen printbed, nicro-Sd kaart en een test filament.

Tronxy 3D printer

Tronxy 3D printer

De Tronxy 3D printer staat voor een hoge kwaliteit, innovatie, stabiliteit en het print precies. Zoek je een deftige printer die niet al te duur is? Dan is deze printer geschikt voor jou.

Tevo 3D printer

Tevo 3D printer

De Tevo 3D printer heeft een goede basis en het is makkelijk om up te graden naar eigen wens. Het bevat een frame van alumium extrusions, bowden extruder E3D kloon met een orginele touch sensor.

Twotrees 3D printer

Twotrees 3D printer

De Twotrees 3D printer is een krachtige printer, het print snel en nauwkeurig. De printer warmt snel op, heeft een functioneel ontwerp en bevat een touchscreen. Je kunt geluidloos printer en geniet van de prachtige ontwerpen.

Plaats een reactie